Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 3-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports, ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης ανέφερε αρχικά: «Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο και πήραμε τρεις απαραίτητους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουμε να βγούμε στην Ευρώπη» Και προσέθεσε αναφορικά με τα προβλήματα κόπωσης που αντιμετώπισε η ομάδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Μπήκαμε με ένταση και είδατε τα αποτελέσματα. Βάλαμε, ωστόσο, τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μπορέσαμε να τα κρατήσουμε. Ο Βασιλαντωνόπουλος έγινε αναγκαστικά αλλαγή, ο Καρίμ (σ.σ. Ανσαριφάρντ) έτρεχε ως το τέλος, ο Αλμπάνης ένιωσε ενοχλήσεις, ο Γαλανόπουλος κι αυτός δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά έσφιξε τα δόντια. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για τους παίκτες μου, μόνο μπράβο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο Χιμένεθ προσπάθησε να εξηγήσει τις αιτίες των κακών πρόσφατων εμφανίσεων της ΑΕΚ, η οποία μετρούσε τέσσερις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. «Υπάρχουν πάρα πολλές δικαιολογίες για την εικόνα που είχαμε μέχρι σήμερα. Είχαμε 12 ποδοσφαιριστές που πέρασαν κορωνοϊό, επτά τραυματίες από τον Φλεβάρη. Έχουμε μπροστά μια εβδομάδα, ελπίζω να σταματήσουν όσα γράφονται γύρω από την ομάδα», ξεκαθάρισε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης