Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο Καραϊσκάκη δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, παρά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από τον Ολυμπιακό.

«Η διαφορά βρίσκεται στην ποιότητα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται λίγες ευκαιρίες για να σκοράρει. Η ΑΕΚ ήταν παρούσα καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρ’όλο που ήμασταν πίσω στο σκορ συνεχίσαμε να παλεύουμε αλλά δεν σκοράραμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι περήφανος για όλα τα παιχνίδια που έχει κάνει η ομάδα μου, εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Το να κάνεις μια μεγάλη προσπάθεια και να παίζει men to men απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που είναι ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα πάγκο με πολλές επιλογές και έχει επικίνδυνους παίκτες. Δεν μπορεί να καταλογίσει κανείς κάτι στους ποδοσφαιριστές την ΑΕΚ. Έδωσαν τα πάντα. Μόνο το αποτέλεσμα μας βγάζει πικρία.

Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ καλοί, όπως και αυτοί που βγήκαν. Ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ με 2 καλούς ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης