Τα γεγονότα της Κυριακής στην Τούμπα μεταφέρθηκαν και εκτός γηπέδου και συγκεκριμένα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αθλητική Κυριακή». Αφορμή στάθηκε η απορία του προσκεκλημένου, Ηλία Ατματσίδη για την απόφαση της αθώωσης του ΠΑΟΚ, αλλά και η θέση του Περικλή Βασιλάκη, ότι το γκολ του Βαρέλα ήταν ξεκάθαρα οφσάιντ.

Ο Γιώργος Μίνος, ρεπόρτερ του καναλιού απάντησε στους δύο ανθρώπους του ποδοσφαίρου, εκφράζοντας θέση μάλλον ευνοϊκή για τον ΠΑΟΚ και αναγκάζοντας τον κεντρικό παρουσιαστή και διευθυντή του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, Γιώργο Λυκουρόπουλο, να του κάνει μία… μάλλον αυστηρή παρατήρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Λίγο αργότερα ο Ηλίας Ατματσίδης καταφέρθηκε εναντίον του Γιώργου Μήνου.

«Αυτά που λέει ο Μίνος τα πιστεύει;» είπε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και συνέχισε: «Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, εισήλθαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και το παιχνίδι διακόπηκε. Δεν θα μας τρελάνουν κιόλας. Είναι ξεκάθαρο, ότι λέει οφσάιντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια τόνισε: «Είναι λυπηρό να βλέπουμε όλα αυτά. Παράγοντες στον αγωνιστικό χώρο και όπλα. Είναι κρίμα για τον ποδόσφαιρο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Χαίρομαι για την ΑΕΚ για τη στάση της. Ούτε ανακοινώσεις, ούτε χαρτοπόλεμος, ούτε τίποτα. Γιατί να γίνει όλο αυτό το σκηνικό εις βάρος της ΑΕΚ; Χαίρομαι για τη στάση της ΑΕΚ απέναντι σε όλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης