Ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι από εδώ και στο εξής θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην «Ένωση».

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί καθόλου για να πει το «ναι» στην πρόταση του «δικεφάλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζαβέλλας:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ήθελα πάρα πολύ να γίνει αυτή η αλλαγή στη ζωή μου. Ήθελα μια νέα πρόκληση και νομίζω ότι έχω να κάνω πολλά πράγματα εδώ. Γι’ αυτό και είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι κοντά σας.

»Σίγουρα θέλω το καλύτερο. Να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Για μένα στόχος είναι να μιλάω στο γήπεδο και αυτό θα κάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Θα εγκλιματιστώ πάρα πολύ γρήγορα. Έχω πάρα πολλούς φίλους εδώ, θα κάνω κι άλλους σύντομα.

»Θα είναι μια φανταστική εμπειρία. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά, υγιείς. Να μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο αυτή τη χρονιά για να μπορέσουμε την επόμενη να δούμε κι αυτό το πανέμορφο γήπεδο.

»Η πρώτη φορά που προσπαθήσαμε να συνεργαστούμε με την ΑΕΚ ήταν το 2007. Δεν τα καταφέραμε τότε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν όλο αυτόν τον καιρό.

»Όπως και τον προπονητή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι ήθελε να είμαι εδώ. Καταφέραμε να κάνουμε μια συμφωνία σε 10 λεπτά. Για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό που έδειξε η ομάδα ότι με θέλει τόσο και εγώ έκανα τα πάντα για να μπορέσω να βρίσκομαι εδώ».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης