Σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται το όνομα του Ολιβιέ Εντσάμ.

Μάλιστα η εφημερίδα Sun, στη σκωτσέζικη έκδοσή της αναφέρει πως η «Ένωση» είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 1 εκατ. ευρώ στον Γάλλο μέσο, στην προσπάθειά της να τον πείσει να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται η πρόθεση των «καθολικών» να ενεργοποιήσουν ειδική οψιόν στο συμβόλαιο του 25χρονου μέσου και να λύσουν πρόωρα τη συνεργασία μαζί του το καλοκαίρι.

«Η ΑΕΚ γνωρίζει την κατάσταση με το συμβόλαιο του Εντσάμ και είναι διατεθειμένη να τον κάνει δικό της» αναφέρει μεταξύ άλλων η «Sun».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ έχει προταθεί ο Γκαέλ Οντούα για τη θέση του κεντρικού χαφ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των σπορ».

Ο 26χρονος Καμερουνέζος χαφ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Σερβέτ (28 συμμετοχές φέτος) και θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος στην Ελβετία.

Στο παρελθόν έχει παίξει σε Ανζί, Ζόρια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, o Καμερουνέζος βρίσκεται στα ραντάρ ομάδων της Γερμανίας και του Βελγίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης