Με ένα παιχνίδι συνεχίζεται το Σάββατο η 2η αγωνιστική της Super League, η αυλαία της οποίας άνοιξε την Παρασκευή, με τον ΠΑΟΚ να έχει βαθμολογικές απώλειες (1-1) στην Τούμπα απέναντι στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη».

Πιο συγκεκριμένα, στις 20.30 (NovaSports 2) η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της «Ένωσης» στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς, ως γνωστόν, στην πρεμιέρα δεν αγωνίστηκε, λόγω της συμμετοχής της στον τελικό Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Καρέρα, μετά την απώλεια του τροπαίου στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει για έναν παραπάνω λόγο τη νίκη.

Κι αυτό γιατί, όπως είναι φυσικό, η γιατρειά για τα αρνητικά αποτελέσματα είναι οι επιτυχίες.

Έτσι, η ΑΕΚ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό ψάχνει τη νίκη απέναντι στους «κυανοκίτρινους», αφενός για να κάνει «ποδαρικό» με το… δεξί στη φετινή Super League και αφετέρου για να πάει με καλή ψυχολογία στον νοκ-άουτ αγώνα της με τη Σεν Γκάλεν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aπό εκεί και πέρα, την Κυριακή θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια, με τη Λαμία να υποδέχεται στις 18.15 τον ΟΦΗ (NovaSports 2) και τον Άρη στις 20.30 (Novasports 1) να τίθεται αντιμέτωπος στη Μαγνησία με τον Βόλο, λίγα 24ωρα, μετά τον αποκλεισμό-σοκ που υπέστη από την Κόλος Κοβαλίβκα στο Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμη δύο ματς που δεν έχουν οριστεί. Ο λόγος για το Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης και το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ, που θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες, καθώς οι «νεοφώτιστοι» έχουν πάρει προθεσμία για να προετοιμαστούν, και έτσι δεν αγωνίζονται στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη αγωνιστική:

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-0

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

20:30 Παναιτωλικός-ΑΕΚ (NovaSports 2)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

18:15 Λαμία-ΟΦΗ (NovaSports 2)

20:30 Βόλος-Άρης (NovaSports 1)

Δεν έχουν οριστεί:

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης