Με δύο παιχνίδια πέφτει τη Δευτέρα η αυλαία στην 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 17.15 (Novasports 2) ο δεύτερος της βαθμολογίας, Άρης θα αντιμετωπίζει στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο το «τρίποντο», προκειμένου να επαναφέρει τη διαφορά του με τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό στους έξι πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 19.30 (Novasports 1) το ενδιαφέρον στρέφεται στο «Αθανάσιος Διάκος» όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τη Λαμία, η οποία… καίγεται για βαθμούς, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Πάντως, το «τρίποντο» θα ψάξει πάση θυσία και η «Ένωση», αφενός γιατί δεν θέλει να αυξηθεί η διαφορά της με τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες τρεις θέσεις (Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ) και αφετέρου διότι νιώθει πλέον την… καυτή ανάσα του Παναθηναϊκού (σ.σ.: είναι στο -2 από τον «δικέφαλο»).

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 3-1 του Βόλου, επιστρέφοντας στις επιτυχίες, ενώ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί από τη μεριά του, με 2-0 της ΑΕΛ στη Λεωφόρο, παρά τις πολλές απουσίες του.

Στο μοναδικό ματς του Σαββάτου ο Ολυμπιακός, αν και δυσκολεύτηκε στην έδρα του Παναιτωλικού, εν τέλει επικράτησε στο Αγρίνιο με 2-1 της ομάδας του Δέλλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 9 Ιανουαρίου

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός  1-2

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος 3-1

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 0-1

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 2-0

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (Novasports 2)

19:30 Λαμία – ΑΕΚ (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης