H ΑΕΚ και o ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν το βράδυ της Τετάρτης (21:30, Novasports 1) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, με «έπαθλο» τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόνο τη νίκη, καθώς είναι στο -3 από τον αντίπαλό τους, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Φερέιρα θα παίξει για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διατηρηθεί μπροστά από την «Ένωση», ενώ την τελευταία αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπος στην Τούμπα με τον «λαβωμένο» Άρη, την ώρα που η ΑΕΚ θα δοκιμάζεται στην έδρα του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Καρέρα είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς του μίνι πρωταθλήματος, ενώ με τη ψυχολογία στα ύψη θα παρουσιαστεί στο ντέρμπι και το συγκρότημα του Φερέιρα, καθώς προέρχεται από το «διπλό» επί του Ολυμπιακού, με το οποίο έσπασε το αήττητο των Πειραιωτών.

Νωρίτερα, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (19:15, Novasports 3), ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του την παρθενική ήττα στην εφετινή σεζόν και να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στον ΟΦΗ ο οποίος, ακόμη, αγνοεί το «τρίποντο» στα πλέι οφ, ενώ την ίδια ώρα (Novasports 2), στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης και ο Παναθηναϊκός αναζητούν νίκη γοήτρου στο μεταξύ τους παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των Play Off:

Τετάρτη 15 Ιουλίου

19:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Ολυμπιακός (Novasports 2)

19:15 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Παναθηναϊκός (Novasports 3)

21:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Novasports 1)

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1. Ολυμπιακός 85 68-15

2. ΠΑΟΚ 71 58-29

3. ΑΕΚ 68 59-29

4. Παναθηναϊκός 52 39-30

5. Άρης 41 48-50

6. ΟΦΗ 36 40-50

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης