Με πέντε παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της εμβόλιμης, 15ης αγωνιστικής της Super League.

Στις 17.00 (ΕΡΤ Sports) η Ξάνθη θα φιλοξενήσει στα «Πηγάδια» τον ουραγό, Παναιτωλικό, ενώ στις 17.15 θα γίνει η σέντρα σε δύο ακόμη γήπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ και ο Παναθηναϊκός (Novasports 3) θα τεθούν αντιμέτωποι, σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με τους «πράσινους» να ψάχνουν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, επιδιώκοντας παράλληλα το «τρίποντο» για να βρεθούν αυτοί στην τέταρτη θέση, στην οποία φιγουράρουν οι Κρητικοί.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (Novasports 2) στο «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, καθώς οι Πειραιώτες θα εκτίσουν την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές, με τις οποίες τιμωρήθηκε η έδρα τους για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στις 19.30 το ενδιαφέρον στρέφεται στο Ολυμπιακό Στάδιο και στο Περιστέρι, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης (Novasports 1) και τον Ατρόμητο να υποδέχεται τη Λαμία (ΕΡΤ Sports) αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H αυλαία της 15ης αγωνιστικής πέφτει την Πέμπτη με τη διεξαγωγή δύο αγώνων. Στις 17.15 (Novasports 2) ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Βόλο, ενώ στις 19.30 (Novasports 1) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

17:00 Ξάνθη-Παναιτωλικός (ΕΡΤ Sports HD)

17:15 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (Novasports 3HD)

17:15 Ολυμπιακός-ΑΕΛ (Novasports 2)

19:30 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1)

19:30 Ατρόμητος-Λαμία (EΡΤ Sports)

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου

17:15 Άρης-ΝΠΣ Βόλος (Νοvasports 2)

19:30 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (Νοvasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης