Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον Απόλλωνα, όμως στο τέλος επικράτησε με 2-1 στο ΟΑΚΑ, με γκολ που πέτυχε ο Σοϊλέδης στο τέλος. Να σημειωθεί ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε με τον Ανγκούλο.

Ο Απόλλων δυσκόλεψε αρκετά την Ένωση, η οποία δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και χωρίς σκορ, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 47’ ο Μπαμ Μπαμ πάσαρε στον Ανγκούλο, ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και αφού πέρασε και τον Ανέστη, με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 1-0.

Η ΑΕΚ στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 61’. Ο Μπαρμπόσα πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Ταΐρη σε προσπάθεια του Κρισάντους και με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1-1. Ο Απόλλωνας στο 68’ είχε δοκάρι με τον Ανγκούλο, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90’, όταν ο Σοϊλέδης επιχείρησε σέντρα, η οποία τελικά κατέληξε στα δίχτυα του Ταΐρη.

ΑΕΚ:
Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος (46′ Κρισάντους), Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου (85′ Ντούνης), Μπαρμπόσα, Πλατέλλας (75′ Ζόριτς), Αραβίδης.

Απόλλων Σμύρνης:
Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Κύργιας, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Λαγός (77′ Ηρακλής), Σουάνης (69′ Τζιώρας), Μπαμ Μπαμ (85′ Λίτσης), Άρτσις, Ανγκούλο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Ηρακλής με δύο γκολ του Πορτουλίδη στο 41ο λεπτό με πέναλτι και στο 82′, επιβλήθηκε με 2-0 της Παναχαϊκής στο «Καυτανζόγλειο» και συγκατοικεί στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ με την ΑΕΚ, έχοντας κι αυτός 16 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λάρισα με γκολ του Μπόγιοβιτς νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ:
ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 2-1 (61′ Μπαρμπόσα, 90′ Σοϊλέδης-47′ Ανγκούλο)
Ηρακλής-Παναχαϊκή 2-0 (41′ πεν., 82′ Πορτουλίδης)
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 0-1 (50′ Μπόγιοβιτς)

Βαθμολογία (3η αγωνιστική)

1. ΑΕΚ 16β.
2. Ηρακλής 16β.
3. Λάρισα 6β.
4. Απόλλων 4β.
5. Ολυμπιακός Βόλου 1β.
6. Παναχαϊκή 0β.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης