Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς οπισθοφύλακα.

O έμπειρος άσος μετέβη το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία του «δικέφαλου» και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι ακολούθως τον καλωσόρισαν στον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε μέχρι το 2023 και αναμένεται να ταξιδέψει το απόγευμα στην Ολλανδία, ώστε να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα από την τουρκική Αλάνιασπορ. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2023 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 31.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1987. Άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Δόξας Βύρωνα και το 2004 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Έναν χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή στην Τερψιθέα και το 2006 υπέγραψε στην Κέρκυρα, με την οποία την επόμενη διετία πραγματοποίησε 25 συμμετοχές (3 γκολ).

Το 2008 φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου, με την οποία πραγματοποίησε 47 συμμετοχές (2 γκολ, 10 ασίστ) και το καλοκαίρι του 2010 έκανε το βήμα για το εξωτερικό, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να προχωρά στην απόκτησή του. Σε ενάμιση χρόνο μέτρησε 30 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ στη Γερμανία, πριν παραχωρηθεί τον Ιανουάριο του 2012 στη Μονακό ως δανεικός.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους οι Μονεγάσκοι προχώρησαν στην αγορά του και συνολικά πραγματοποίησε στο Πριγκιπάτο 41 συμμετοχές (3 γκολ, 7 ασίστ), πριν επιστρέψει στην Ελλάδα το 2013 για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε σε 116 αγώνες (6 γκολ, 6 ασίστ) έως τον Ιανουάριο του 2017. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Αλάνιασπορ, με την οποία πραγματοποίησε 140 συμμετοχές (7 γκολ, 3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτελεί επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 2010 και από τότε έχει αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια και έχει σκοράρει τρεις φορές. Ήταν μέλος της ελληνικής ομάδας στο Euro του 2012 και στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Γιώργο, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο μεγάλο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής σου καριέρας!

* H ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!
Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του νέου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργου Τζαβέλλα, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν τον δρόμο για το σπίτι τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης