Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, καθώς οι ιθύνοντες της «Ένωσης» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σέρβο, για να αναλάβει την τεχνικη ηγεσία του συλλόγου.

Το «deal» ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να φιξαριστεί την Τετάρτη, όταν και θα τεθούν επί τάπητος οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμφωνία της «Ένωσης» με τον Σέρβο θα έχει διάρκεια δύο ετών.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια μετά τη θητεία του στον Πανιώνιο.

Μεσολάβησαν 2,5 έτη (Ιούνιος 2017-Δεκέμβριος 2019) στον Ερυθρό Αστέρα γεμάτα τίτλους, διακρίσεις και μια συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και η θητεία του στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας, στον πάγκο της οποίας κάθισε για 1,5 χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μελισσανίδης ενημέρωσε προσωπικά τον Χιμένεθ για το «διαζύγιο»

Όσον αφορά στον προκάτοχο του Μιλόγεβιτς, τον Μανόλο Χιμένεθ την Τρίτη ενημερώθηκε προσωπικά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την απόφαση να πορευτεί η ομάδα με άλλον προπονητή τη νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» είχε συνομιλία με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό, στη διάρκεια της οποίας τον ευχαρίστησε που για ακόμα μία φορά προσέφερε τις υπηρεσίες του σε μια δύσκολη για την ομάδα καμπή, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης