Η ρήση «σαν να μην πέρασε μια μέρα» ταιριάζει… γάντι στην περίπτωση της ΑΕΚ, οσον αφορά την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν. Μετα από ελάχιστες ημέρες διακοπών, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σήμερα στα γήπεδα των Σπάτων καθώς στις 19:30 διεξάγεται η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Αυτή την ώρα περνούν από εργομετρικές εξετάσεις οι παίκτες του πρώτου γκρουπ –το δεύτερο είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Τρίτης (11/8)- και το απόγευμα ο Μάσιμο Καρέρα θα ξεκινήσει το «κτίσιμο» της ΑΕΚ 2020/21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «παρών» θα δώσουν και οι δύο νέοι, Καράκλαγιτς και Ιατρούδης, όπως και οι Ντέλτιτς, Σιμάο που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους.

Τα χθεσινά τεστ κορωνοϊού ήταν αρνητικά και έτσι όλα είναι έτοιμα για την «εκκίνηση». Οι προπονήσεις θα είναι απογευματινές, ενώ από την Πέμπτη (13/8) η ομάδα θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της Βραυρώνας όπου θα απομονωθούν τόσο οι παίκτες, όσο και όλα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, δύο είναι οι υποθέσεις που «τρέχουν» με πιο έντονους ρυθμούς: στόπερ και αριστερός μπακ με τα ονόματα του Βράνιες και του Ινσούα να βρίσκονται στο προσκήνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του Βόσνιου, η Άντερλεχτ υψώνει τείχος αντίστασης και αξιώνει υψηλό αντίτιμο για την παραχωρησή του, καθώς δεν συμβιβάζεται με την «χασούρα» των 3.500.000 που δαπάνησε το καλοκαίρι του 2018 για να αποκτήσει από την ΑΕΚ έναν παίκτη που δεν της προσέφερε το παραμικρό.

Για τον Ινσούα που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, τα πάντα συνηγορούν ότι η τελική συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Όλα αυτά δεν σημαίνουν πως στην ΠΑΕ έχουν σταματήσει να «δουλεύουν» παράλληλες μεταγραφικές υποθέσεις.

Είναι δεδομένο πως έχουν γίνει διερευνητικές επαφές, που μπορεί να έχουν φτάσει και στο επίπεδο επίσημης πρότασης, και για άλλους ποδοσφαιριστές, όπως ο επιθετικός από το Σουδάν –με Καταριανή υπηκοότητα- Αλμοέζ Αλί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης