Λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο ο Στέλιος Σεραφείδης μετέβη στο ΟΑΚΑ, για να δει την ομάδα της καρδιάς του, την ΑΕΚ.

Μολονότι οι γιατροί τον προέτρεψαν να μείνει σπίτι, ο εμβληματικός παλαίμαχος άσος του συλλόγου επέμενε να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του, δείχνοντας για ακόμη μία φορά τη λατρεία που έχει για αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέλιος Σεραφείδης μπήκε στο ταρτάν του Ολυμπιακού Σταδίου με αυτοκίνητο συνοδευόμενος από την Ανθή Παπακώστα (στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ), προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι δίπλα από τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων». 

Όπως είναι φυσικό ο παλαίμαχος γκολκίπερ της ΑΕΚ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της «Ένωσης», που είχε φτιάξει πανό στήριξης προς το πρόσωπό του, με αφορμή την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Από τους πίνακες του ΟΑΚΑ μεταδόθηκε και το μήνυμά του, στο οποίο ανέφερε τα εξής:«Κύριε πρόεδρε Μελισσανίδη, σας ευχαριστώ όπως και το επιτελείο των γιατρών του κ. Πάρη Κοσμίδη και τους συνεργάτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, θεώρησα σωστό από αυτό το βήμα της ΑΕΚ για αυτή τη μικρή επανάσταση προς το πρόσωπό μου να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για το μεγαλείο της ψυχής σας.

Μου δώσατε λίγη ζωή και είμαι καλύτερα!

Πάμε όλοι μαζί για την ΑΕΚάρα μας

Στέλιος Σεραφειδης»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης