Βλέποντας να μην προχωράει η υπόθεση του Ρεμπρόφ οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν στρέψει σε άλλες περιπτώσεις προπονητών το βλέμμα τους, με το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη σχετική λίστα.

Μάλιστα δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «Kurir» αναφέρει ότι οι διοικούντες την «Ένωση» και ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, για να αναλάβει ο δεύτερος την τεχνική ηγεσία της ομάδας, προσθέτοντας ότι ο Μιλόγεβιτς αποτελεί επιλογή του Μελισσανίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς» αναφέρει ο τίτλος του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, στο οποίο επισημαίνεται μεταξύ άλλων:

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις με την Ένωση. Ο σύλλογος από την Αθήνα θέλει τον πρώην στρατηγό του Ερυθρού Αστέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι δυο πλευρές δείχνουν να μπορούν να συνυπάρξουν…

Ο Σέρβος προπονητής είναι η επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες το όνομά του ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό. Στο οικονομικό ο Μιλόγεβιτς μαζί με τους συνεργάτες του κοστίζουν 1 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν ο Μιλόγεβιτς αναλάβει θα ξεκινήσει αμέσως προετοιμασία, ώστε η ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά», κατέληξε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης