Με ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για ένα μήνα τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, Παναγιώτης Κονέ, ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης, καθώς και ο Χρήστος Παπαδημητρίου, λόγω της συμπεριφοράς τους στον επεισοδιακό αγώνα της περασμένης Κυριακής (19/9) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Παράλληλα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε για τον ίδιο αγώνα με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα μήνα και πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ πρόστιμο 7.500 ευρώ επιβλήθηκε και στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι πραναφερθέντες απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της παράνομης εισόδου, η οποία επισύρει βαρύτερες ποινές.

Στο μεταξύ, ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με πρόστιμο 2.500 ευρώ την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ επέβαλε ποινή προειδοποίησης στην ΠΑΕ Λαμία, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Απαλλάχθηκαν των κατηγοριών Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητος, για τα ματς με Βόλο και Παναιτωλικό αντίστοιχα, ενώ αναβλήθηκε η υπόθεση του ΟΦΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης