Δικαιώνει απόλυτα τους ισχυρισμούς της ΑΕΚ για κακή φιλοξενία από την πλευρά του ΟΦΗ, η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα της προηγούμενης Κυριακής (3-3).

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε επίθεση που δέχτηκαν οι άνθρωποι της «Ένωσης» με σπρωξίματα και ύβρεις από παρακαθήμενους φιλάθλους μετά το 2-0, ενώ μιλάει ξεκάθαρα για έλλειψη προστασίας των ανθρώπων του «δικεφάλου» με απουσία προσωπικού ασφαλείας και αστυνομικής δύναμης παρά τα όσα είχαν επισημανθεί στην πρωινή σύσκεψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Αστυνομία μετά το τέλος του αγώνα συνόδευσε τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ στα αποδυτήρια για να αποχωρήσουν όλοι μαζί λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Την ωρα που έφταναν στα αποδυτήρια οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο από αφύλακτη πόρτα τους έβρισαν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο παρατηρητής σχετικά με όσα συνέβησαν στο τέλος του αγώνα.

Σε απολογία κλήθηκε και η ΑΕΚ, για τις έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή στο ημίχρονο, αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Έχει καταγραφεί ότι στην ανάπαυλα άνθρωποι της «Ένωσης» επιτέθηκαν φραστικά στον διαιτητή λέγοντας «Δεν σέβεσαι την ΑΕΚ», ενώ υπάρχει και υβριστική έκφραση.

Στο τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες από τους «κιτρινόμαυρους» προς τον Φωτιά: «Που πας και φεύγεις χωρίς να έχεις συμπληρώσει το φύλλο αγώνα, φευγεις σαν κλέφτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης