Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αυτός που αντέδρασε πιο έντονα, όταν ο Ζόραν Λάκοβιτς άφησε υπονοούμενα για έντονο lobbying στις εκλογές της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των «Big 4» με τους εκπροσώπους των διεθνών θεσμών.

Ο Λάκοβιτς, διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ζήτησε το λόγο, τονίζοντας: «Πριν τοποθετηθώ κύριε Λάκοβιτς θα ήθελα μια παρατήρηση για αυτό που είπατε για λόμπι στις εκλογές της ΕΠΟ. Οι εκλογές σε UEFA και FIFA πως γίνονται; Φέρνετε παπά και τραβάει κλήρο; Τα πιο ισχυρά λόμπι είναι στις δικές σας εκλογές. Στην ΕΠΟ θα γίνουν εκλογές κανονικά, όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ, ο νόμος και οι κανονισμοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, άσκησε κριτική στους δύο θεσμούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βρίσκεστε στη χώρα μου τρία χρόνια. Τι έχετε κάνει; Έχετε αποτύχει. Σαν Έλληνας επιχειρηματίας και Έλληνας πολίτης δεν δέχομαι αυτή την κηδεμονία. Να συμφωνήσουμε σε όλα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτος εγώ. Αλλά εδώ έχετε τέσσερις Έλληνες επιχειρηματίες που πληρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εσείς πληρώνεστε. Θα ήθελα περισσότερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης