Μάνατζερ Τσούμπερ: «Ο Στίβεν κόστιζε 7 εκατ. μετά το EURO»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, 20:30
Μάνατζερ Τσούμπερ: «Ο Στίβεν κόστιζε 7 εκατ. μετά το EURO»

Για την μετακίνηση του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ μίλησε ο μάνατζερ του Αυστριακού, Μίλος Μαλένοβιτς, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η αξία του Ελβετού άσου έφτασε τα επτά εκατ. ευρώ, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Ο Στίβεν είχε μια τιμή 7 εκατ. ευρώ μετά το πολύ καλό EURO που έκανε. Όμως οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονταν μόνο για τον δανεισμό του και γι' αυτό χάθηκε κάποιος χρόνος. Στο τέλος είχαν μείνει περίπου έξι κλαμπ και η ΑΕΚ νίκησε σε αυτόν τον αγώνα» είπε ο Μαλένοβιτς, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του καλοκαιριού.

Οι δηλώσεις του αυτές έγιναν στο πλαίσιο αφιερώματος της ελβετικής εφημερίδας «Blick» στον Τσούμπερ, ο οποίος κατάφερε με το... καλημέρα να δείξει τη μεγάλη αξία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος άσος μίλησε για τη νέα του ομάδα και τη ζωή στην Ελλάδα, τονίζοντας: «Το ποδόσφαιρο έρχεται πρώτο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο εκεί. Το ποδόσφαιρο είναι παρόν παντού, ο κόσμος είναι τρελαμένος με το άθλημα», τόνισε και προσέθεσε ότι παρότι παίζει τόσο λίγο καιρό στην Ελλάδα ο κόσμος ήδη τον αναγνωρίζει στον δρόμο, επισημαίνοντας ότι αυτό του αρέσει πολύ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, 20:39