Χαρούμενος για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο δήλωσε ο Ζίγκα Λάτσι μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι πρώτες του εντυπώσεις στην «Ένωση» είναι φανταστικές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σλοβένος μέσος: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ: «Έμαθα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ότι θα ξεκινούσα στη βασική ενδεκάδα, αλλά ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Είναι εξαιρετικό, οι εντυπώσεις μου είναι φανταστικές. Είμαι μόλις 17 ετών, συνεπώς είμαι ευγνώμων στον προπονητή μου, στους συμπαίκτες μου και στον σύλλογο. Όλοι με βοηθάνε και η αλήθεια είναι ότι με έκαναν να νιώσω ωραία. Το παιχνίδι ήταν απαιτητικό».

Για τη μεταγραφή του στην «Ένωση»: «Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ με είχε παρακολουθήσει σε ματς από κοντά για να μάθει για μένα. Ο προπονητής μου με είχε δει σε βίντεο. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ξαφνιάστηκα όταν η ΑΕΚ εμφανίστηκε. Δεν είχα κανέναν δισταγμό. Φυσικά ήταν απαραίτητο να το σκεφτώ, αλλά με τον ατζέντη μου και τους γονείς μου αποφασίσαμε ότι άξιζε. Υπήρχαν επιλογές για μένα σε Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία».

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και την ΑΕΚ: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι γρηγορότερο από εκείνο στη Σλοβενία, εδώ είναι πιο σκληρό το παιχνίδι και δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στη δύναμη. Ακολουθώ τις οδηγίες για την εξέλιξή μου, τις οποίες είχαμε συζητήσει κατά τη μεταγραφή μου. Ξέρω ότι χρειάζομαι χρόνο, το γνωρίζουν και στον σύλλογο επίσης. Η ΑΕΚ είναι πραγματικά μεγάλος και παραδοσιακός σύλλογος. Υπάρχει μεγάλο πάθος γύρω από το κλαμπ, και ιδιαίτερα από την πλευρά των οπαδών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ με προορισμό την Πολωνία αναχώρησαν οι Γιώργος Γιακουμάκης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός τους στην Γκόρνικ Ζάρμπζε.

Ακόμη πάντως δεν είναι γνωστό αν η πολωνική ομάδα, που είναι δωδέκατη στην βαθμολογία, θα διατηρεί οψιόν αγοράς τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης