Χαρακτήρα επιτακτικής ανάγκης έχει πλέον για την ΑΕΚ η νίκη του Άρη την Κυριακή (24/11, 19:30, Novasports 1). Αυτό επεσήμανε ο προπονητής της Ένωσης Νίκος κωστένογλου στις καθιερωμένες του δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της Nova.

«Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το παιχνίδι. Τα τελευταία τέσσερα αποτελέσματα με την παρουσία του καινούργιου προπονητή έχει πολύ καλή συγκομιδή βαθμών. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι που γενικότερα πλέον στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Ούτε τα παιχνίδια κερδίζονται στη θεωρεία, αλλά μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε προσηλωμένοι και να στοχεύσουμε σε μια καλή παρουσία έτσι όπως αρμόζει στην ομάδα μας», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλύοντας τον Άρη, ο Κωστένογλου είπε: «Θα κρίνω τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Πήρε τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα κόντρα στην Ξάνθη και βέβαια απώλεσε δύο βαθμούς στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Αν δείτε τον συγκεκριμένο αγώνα έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, άρα είναι μια ομάδα που και αμύνεται και επιτίθεται με πολύ καλό τρόπο γι’ αυτό λοιπόν θέλει ιδιαίτερη προσοχή το παιχνίδι».

Τέλος, όσον αφορά την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες, διευκρίνισε ότι δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα: «Είναι κάτι που θα δούμε μέχρι την ημέρα της έναρξης του αγώνα. Ήταν μια διοικητική απόφαση. Με τον Άρη ήδη κλείνει τον ένα μήνα όπως είχαμε ανακοινώσει εξ αρχής. Συνεχίζουμε όλοι μαζί έχοντας απώτερο σκοπό να οδηγήσουμε την ΑΕΚ ακόμα πιο ψηλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης