Με τη διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης πέφτει σήμερα η αυλαία της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Ένωση» θα φιλοξενήσει στις 19:30 (COSMOTE Sports 1) τους Αρκάδες στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 1-1 της Τρίπολης, με στόχο να σφραγίσει το εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι όποια ομάδα καταφέρει να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με απουσίες στο σημερινό ματς.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν χωρίς τους Τσιγκρίνσκι (δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του) Οικονόμου (ταξίδεψε στην Ιταλία για να του κατασκευάσουν ειδική προστατευτική μάσκα μετά το χτύπημα που δέχτηκε στη μύτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) Κλωναρίδη (έχει ενοχλήσεις) και Σιμόες (είναι τιμωρημένος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Μάσιμο Καρέρα άφησε εκτός αποστολής τον Μπάρκα για να παίξει βασικός ο Τσιντώτας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Στον αντίποδα ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του στο σημερινό ματς τον τιμωρημένο Σουάρεθ, όπως και τους τραυματίες Λ. Φερνάντεθ και Σίτο. Αντιθέτως επιστρέφει ο Μπαράλες, που εξέτισε την κόκκινη κάρτα με την οποία είχε τιμωρηθεί.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Τζίμας, Ριέρα, Κρέσπι, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης