Ο Βούλγαρος διαιτητής Γκεόργκι Καμπάκοφ θα διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις θα «σφυρίξει» στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, στους «Ζωσιμάδες». Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη (7/4).

Ο Καμπάκοφ διηύθυνε την πρόσφατη αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (1-1), καθώς και τον φετινό ευρωπαϊκό αγώνα ΑΕΚ-Μπράγκα (2-4), ενώ πέρυσι υπήρξε διαιτητής στο ματς Τότεναμ-Ολυμπιακός (4-2). Ο Βούλγαρος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βοηθοί του στον ημιτελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Χρίστοφ, 4ος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Ευαγγέλου και στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Πάουλους Φαν Μπέκε, με τον Φωτόπουλο (AVAR).

Ο Λετονός διαιτητής, Αντρίς Τρεϊμάνις, διηύθυνε φέτος τους αγώνες ΑΕΚ-Άρης (0-2), ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-1), καθώς και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ (3-2). Στο παρελθόν είχε «σφυρίξει» και στον αγώνα Παναθηναϊκός-Θέλτα (0-2). Ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς, 4ος ο Παπαδόπουλος και στο VAR ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με τον Νικολαΐδη (AVAR).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

Τετάρτη 7 Απριλίου

18:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαιτητής: Τρεϊμάνις (Λετονία)

Βοηθοί: Γκουντερμάνις (Λετονία), Σπασγιονίκοβς (Λετονία)

4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

VAR: Στεφάνσκι (Πολωνία)

ΑVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

20:00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Καμπάκοφ (Βουλγαρία)

Βοηθοί: Μαργκαρίτοφ (Βουλγαρία), Χριστόφ (Βουλγαρία)

4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)

VAR: Πάουλους Φαν Μπέκε (Ολλανδία)

ΑVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης