Με στόχο τη νίκη, προκειμένου να διεκδικήσει τις ελπίδες που της έχουν απομείνει για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στην Μπράγκα, όπως τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τους Πορτογάλους στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της «Ένωσης»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν σκέφτεται αλλαγές, να προστατέψει κάποιους παίκτες κόντρα στην Μπράγκα, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος παίκτης που δεν θα παίξει αύριο και θα ξεκουραστεί. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι κι άλλοι παίκτες. Θα δούμε στην προπόνηση και θα αποφασίσουμε ποιοι θα παίξουν αύριο».

Για το αν θεωρεί ότι η χρονιά θα είναι επιτυχημένη μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Όχι, δεν θεωρώ ότι έχουμε φτάσει ήδη στους στόχους μας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι.

Παρόλο που δεν έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης, θα μπούμε στο παιχνίδι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προσπαθώντας να κερδίσουμε. Όσο είσαι ζωντανός, υπάρχουν ελπίδες. Έχουμε άλλους δυο αγώνες σημαντικούς στον όμιλο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα φανεί μέσα στο γήπεδο τι θα γίνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν ένιωσε πίεση μετά την ήττα από τη Ζόρια, με αφορμή και την ομιλία του στα αποδυτήρια πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολη: «Δεν θεωρώ ότι έχει σχέση με την πίεση μετά την ήττα από τη Ζόρια. Σε κάθε αγώνα συζητάω με τους παίκτες. Συνηθίζω να κάνω μία ομιλία στους παίκτες μου πριν τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης