Η αποβολή του Σάκχοφ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου θεωρεί ο Μάσιμο Καρέρα ότι ήταν η βασική αιτία για τη συντριβή της ΑΕΚ από την Ζόρια Λουχάνσκ (0-3).

Στις πρώτες δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής της «Ένωσης» υποστήριξε ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έφταιξε η αποβολή. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε λάθος, παρότι δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Μετά την αποβολή δεχθήκαμε το πρώτο γκολ κι έτσι υψώθηκε μπροστά μας ένα βουνό το οποίο δεν μπορούσαμε να ανεβούμε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έδωσαν τα πάντα.

Είχαμε ως αντίπαλο μία ποιοτική ομάδα και όταν αφήνεις χώρο μπορεί να δεχθείς γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη δουλειά. Ήταν μία παρένθεση. Οι παίκτες έκαναν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου, ο Ιταλός επανέλαβε ότι «… η αποβολή έκανε το ματς πολύ δύσκολο και αυτό ήταν το κομβικό σημείο του παιχνιδιού» και στη συνέχεια μίλησε για την αλλαγή του Μπακάκη και την τοποθέτηση του Σβάρνα σε ρόλο δεξιού μπακ: «Επιλογές είναι αυτές. Πήρα αυτή την απόφαση»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις ευθύνες του για το αποτέλεσμα: «Πρώτος υπεύθυνος σε μια τέτοια κατάσταση είναι ο προπονητής. Εμείς προετοιμμαστήκαμε όπως και στον πρώτο αγώνα γιατί πίστευα ότι αυτή είναι η σωστή διάταξη. Στο πρώτο ημίχρονο 11 εναντίον 11 πήγαμε καλά, ίσως να ήμασταν λίγο αργοί, λίγο απρόσεκτοι στην τελική πάσα, αλλά θεωρώ ότι παίξαμε καλά»

Για την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα τον οποίο είχε αντιμετωπίσει ως παίκτης: «Ήταν η ουσία του ποδοσφαίρου. Ο καλύτερος. Θα λείψει σε όλους μας.»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης