Τη φανέλα της Χάιντουκ θα εξακολουθήσει να φοράει έως το καλοκαίρι του 2024 ο Μάρκο Λιβάγια, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (9/06) από τον σύλλογο της Κροατίας.

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια από τα τέλη του περασμένου μήνα για τη συνέχισε τη συνεργασίας τους, με τη διοίκηση ν΄ ανακοινώνει σήμερα και τη χρονική διάρκειά της συμφωνίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Η Χάιντουκ ανακοινώνει με περηφάνια πως ο ο Μάρκο Λιβάγια θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα χρώματα της ομάδας. Ο σύλλογος και ο παίκτης έφτασαν σε συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ενώ ο Λιβάγια από εδώ και πέρα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 10. Ο Μάρκο θα ενσωματωθεί στην ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της η οποία επίσημα ξεκινάει τη Δευτέρα 14/6.».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 27χρονος επιθετικός επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως όλους τους οπαδούς από τη στιγμή που ήρθα και ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα για την αγάπη που έδειξαν σε μένα και την οικογένεια μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με γεμίσατε με ενέργεια, έλαβα πάρα πολλά μηνύματα υποστήριξης, αποδοχής και ευχών για να μείνω. Ακόμα κι αν ήθελα να φύγω δεν θα ήταν δυνατόν με όλα αυτά που κάνατε.

Από την αρχή η επιθυμία μου ήταν να κάνω κάτι εδώ το οποίο θα το θυμούνται όλοι. Πιστεύω ότι ακόμα έχουμε δουλειές που δεν έχουμε τελειώσει και είμαι χαρούμενος που μαζί θα παλέψουμε για τους στόχους μας.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης