Μεγάλη ένταση επικράτησε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα λόγω αυτής το διαιτητικό τρίο βγήκε με καθυστέρηση 25 λεπτών στον αγωνιστικό χώρο για το β’ μέρος, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει σημασία όμως να δούμε πως προκλήθηκε αυτή η ένταση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του θερμού επεισοδίου που σημειώθηκε, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι «έβραζαν» για τον καταλογισμό του αμφισβητούμενου πέναλτι υπέρ του Άρη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήρθαν αντιμέτωποι στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τις προκλήσεις του προέδρου των φιλοξενούμενων, Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος, ενώ παρακολουθούσε το ματς από σουίτα, που του είχε παραχωρηθεί, κατέβηκε στα αποδυτήρια με τη συνοδεία μπράβων.

Αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου που ακολούθησε αναφέρουν ότι «ο Καρυπίδης προκαλούσε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί πανδαιμόνιο στο ΟΑΚΑ» τονίζοντας ότι «ο πρόεδρος του Άρη έσπευσε να απευθυνθεί στα ΜΜΕ του Μαρινάκη για να αναδείξουν το θέμα όπως ήθελε αυτός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα αναρωτήθηκαν αρκετές φορές «αν οι οπαδοί του Άρη ξέρουν με ποιον τα έχει κάνει “πλακάκια” ο πρόεδρος της ομάδας τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης