Στην Αθήνα επιστρέφει σήμερα η αποστολή της ΑΕΚ, μετά από οκτώ ημέρες παραμονής στην Πορταριά, όπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών.

Η επιστροφή συνδυάστηκε με δύο προβλήματα, αφού ο Έλντερ Λόπες υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της τελευταίας -πρωινής- προπόνησης, ενώ ο Παναγιώτης Τσιντώτας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γάμπα και γυμνάστηκε ατομικά. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή (25/6) οι παίκτες έχουν ρεπό και έδωσαν ραντεβού στα Σπάτα για το πρωί του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί ακόμα μία προπόνηση και το απόγευμα (27/57, 16:35) είναι προγραμματισμένη η πτήση για Βρυξέλλες.

Από εκεί η αποστολή θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο του Μπουργκ Χάαμστεντε της Ολλανδίας, όπου έως τις 9 Ιουλίου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

* Ανακοινώθηκε και τυπικά η πρόσληψη του Σωτήρη Μαύρου, γιου του Θωμά, στο προπονητικό team του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαύρος εργαζόταν τα προηγούμενα πέντε χρόνια στις ακαδημίες της ΑΕΚ ως γυμναστής και πλέον ανήκει στο δυναμικό της πρώτης ομάδας με ειδικότητα τη γυμναστική με βάρη στο γυμναστήριο των Σπάτων. Ήταν μαζί με την αποστολή στο Πήλιο από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης