Πριν προλάβει να «στεγνώσει το μελάνι» από την είδηση της αποχώρησης του Μάρκο Λιβάγια από την ΑΕΚ, η Χάιντουκ Σπλιτ πανηγυρίζει για την επιστροφή του!

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο Κροάτης, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον πρώην στράικερ της «Ένωσης», ο οποίος υπέγραψε μαζί της συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λιβάγια θα φορέσει τη φανέλα της Χάιντουκ 11 χρόνια μετά τη φυγή του από τον σύλλογο για την Ίντερ, όταν ήταν μόλις 16 ετών.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου μετά από τόσο καιρό και ανυπομονώ για νέες προκλήσεις. Είναι ωραίο συναίσθημα να προσπαθήσω να πετύχω τους ίδιους στόχους με ανθρώπους ο 27χρονος επιθετικός.

«Ο Μάρκο θα εκπληρώσει την ευχή και το παιδικό του όνειρο, που ήταν να εκροσωπήσει τη Χάιντουκ σε επίσημο αγώνα. Είχε προλάβει να παίξει σε έξι ματς πριν φύγει, αλλά όλα ήταν φιλικά» αναφέρε στην επίσημη ανακοίνωσή του ο σύλλογος του Σπλιτ, ο οποίος εν συνεχεία έκανε αναδρομή στην καριέρα του Μάρκο σε Τσεζένα, Αταλάντα, Έμπολι, Ρούμπιν Καζάν, Λας Πάλμας και ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης