Η εκδίκαση της έφεσης που είχε υποβάλλει η ΑΕΚ κατά της αρχικής απόφασης για την τύχη του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ολοκληρώθηκε. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή (03/03), ενώ μέχρι την Τρίτη (28/02) θα υποβάλει το υπόμνημα της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πρόκειται για την υπόθεση με το σωστό ύψος των δοκαριών, όπου είχε εκδικαστεί στις 14 Φεβρουαρίου από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, το οποίο δικαίωσε τον Ατρόμητο λόγω έλλειψης υπαιτιότητας. Έτσι, αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας σε νέα ημερομηνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση κατέθεσε έφεση στις 16 Φεβρουαρίου, στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, θεωρώντας αστήρικτο το σκεπτικό απαλλαγής των Περιστεριωτών.

Την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου, εκδικάστηκε η έφεση στα γραφεία της ΕΠΟ. Οι Ελευθερία Ρίζου και Αλέξης Αλεξίους εκπροσώπησαν την ΑΕΚ, την πλευρά του Ατρομήτου εκπροσώπησαν οι δικηγόροι κ. Κούγιας και κ. Λίβας, με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται από τους Βασίλη Δημακόπουλο και Δημήτρη Καρπετόπουλο και τον Παναθηναϊκό από τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης