Η εύκολη νίκη επί της Κραϊόβα στη Ρουμανία και η διαφαινόμενη εξασφάλιση της πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League είχε θετικό αντίκτυπό της στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ.

Από την περασμένη Πέμπτη και την επικράτηση με 2-0 στο «Ίον Ομπλεμένκο», έχουν φύγει περίπου 300 εισιτήρια στο πλαίσιο της παράτασης της διάθεσης έως τις 23 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνολικές πωλήσεις ξεπερνούν πλέον τις 12.000, αριθμός που ξεπερνά τις προσδοκίες των ανθρώπων της ΑΕΚ από τη στιγμή που ξεκίνησε η καμπάνια.

Με την ομάδα να προέρχεται από απογοητευτική σεζόν στο πρωτάθλημα και με ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς παίκτες της να έχουν αποχωρήσει, ο πήχης είχε μπει χαμηλά.

Όμως τα πρώτα σημάδια που δείχνει το συγκρότημα του Μιγκέλ Καρντόσο είναι άκρως ενθαρρυντικά, ο κόσμος φαίνεται πως αγκαλιάζει την ομάδα και, όσο πλησιάζουν τα πλέι οφ του Europa League (22/8), αλλά και η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (25/8), η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα 14.267 της περασμένης περιόδου που αποτέλεσαν ρεκόρ δεκαετίας, δεν είναι πλέον και τόσο μακριά και το γεγονός ότι η διάθεση θα κλείσει κοντά στις περσινές πωλήσεις, έχει δημιουργήσει ικανοποίηση στις τάξεις της ΠΑΕ.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο νέας παράτασης έως το τέλος του μήνα, παρότι προς το παρόν δεν εξετάζεται τέτοιο ενδεχόμενο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης