Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΚ τα όσα γράφτηκαν για τον Ματζίντ Χοσεϊνί.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα έκανε λόγο για πρόταση της «Ένωσης» για τον Ιρανό στόπερ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διευκρινίζουν, πως «αυτό που έχει γραφτεί δεν ισχύει», διαψεύδοντας ότι υπάρχει κρούση για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Χοσεϊνί είχε προταθεί στην «Ένωση» ωστόσο δεν απασχολεί τον «δικέφαλο», ο οποίος κοιτάζει άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνάς του.

Σερβικά ΜΜΕ: «Υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ ιστοσελίδες από τη Σερβία παρουσιάζουν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς προ των πυλών της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και του Ερυθρού Αστέρα είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την «Ένωση».

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του «alo.rs» κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απέχει μόλις ένα βήμα από τη νέα του δουλειά. Η ΑΕΚ πλησιάζει στο να φέρει τον Σέρβο που δεν έχει δουλέψει από τον Μάρτιο, αφότου και έληξε την συνεργασία του με την Αλ Αχλί, στην οποία ήταν προπονητής από τον Φεβρουάριο του 2020», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «Alo.rs», στην οποία γίνεται και αναφορά στο θέμα Λουτσέσκου, για το οποίο επισημαίνεται πως δεν υφίσταται πλέον για την ΑΕΚ.

«Αναμένεται ότι όλα θα επισημοποιηθούν σύντομα και ότι ο Μιλόγεβιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο», αναφέρει στον επίλογο του το εν λόγω δημοσίευμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης