Αιχμές εναντίον του διαιτητή Κύζα άφησε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, που βρήκε νικητές τους Πειραιώτες με το εμφατικό σκορ 4-0. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει χώρο για μεγάλη ανάλυση.

«Νομίζω ότι το σκορ, το εύρος της νίκης του Ολυμπιακού, δεν μας δίνει το περιθώριο να πούμε πολλά πράγματα, αν και θεωρώ ότι μέχρι το 60ό λεπτό η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο γήπεδο. Χωρίς ουσιαστικά να απειληθούμε δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις ή μας άφηνε ο διαιτητής κάποιες άλλες να προηγηθούμε εμείς. Αυτό δεν έγινε. Μετά το 2-0 ρισκάραμε πάρα πολύ γιατί θέλαμε να κερδίσουμε», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μένα δεν υπάρχουν τιμητικές ήττες. Εμείς ήρθαμε με αυτόν τον σκοπό. Πολλές φορές όμως και ειδικά στο γήπεδο αυτό το νόμισμα έχει μία όψη. Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι σε αυτό. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτιζόμαστε, με σκυμμένο το κεφάλι, με πολλή δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια. Τρεις βαθμοί χάθηκαν απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Από εκεί και πέρα δεν έχει τελειώσει κάτι για εμάς. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει» συνέχισε ο Δέλλας.

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε της απόφασής του να αλλάξει τον Σιμόες με τον Μπουονανότε: «Θέλαμε το παιχνίδι και το διεκδικήσαμε παίζοντας πιο επιθετικά. Όταν κάνεις αλλαγές προσπαθείς να βοηθήσεις την ομάδα. Κι όταν έχεις σκοπό να νικήσεις ένα ματς κάνεις τέτοιες αλλαγές, ειδάλλως βάζεις στόπερ. Δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος και κοιτάζω τη δική μου ομάδα. Ανοίχτηκαν χώροι μετά το 60΄, το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός, έχει γρήγορους παίκτες, δούλεψε πολύ στην κόντρα και νομίζω ότι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα».

Για την επόμενη ημέρα στην Ένωση, το ρόστερ και τις επιλογές του είπε: «Δεν μπορείς να μείνεις εκεί. Θέλει διαχείριση για τη συνέχεια μετά από ένα τέτοιο σκορ. Το μέλλον θα είναι καλύτερο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσω για παίκτες μου. Αυτούς που έχω είναι οι καλύτεροι για μένα. Όλοι θα παίξουν και θα χρειαστεί να βοηθήσουν. Θέλω να είναι απλά έτοιμοι. Δουλειά μου είναι να στήσω την ομάδα. Ο Βάργκας ήρθε πριν από δύο ημέρες με 20 ώρες ταξίδι. Θα μου πείτε και ο Μπαρόχα είχε ταξίδι, αλλά ήταν άλλη θέση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης