Ένα ταξίδι στον χρόνο μέσα από σπάνιες στιγμές του σπουδαίου αγώνα

Το «αθηναϊκό ντέρμπι», μια από τις πιο παραδοσιακές «μάχες» του ελληνικού ποδοσφαίρου, έρχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ βρίσκοντας τους δύο αντιπάλους να προέρχονται από συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σέντερ φορ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Σέρχιο Αραούχο και Φεντερίκο Μακέντα, με παράδοση στο να σκοράρουν σε «αθηναϊκά ντέρμπι» μιλούν στην κάμερα του ΟΠΑΠ για τη σημαντικότητα αυτών των παιχνιδιών, τις διαφορές των ντέρμπι σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά και το κλίμα στην ομάδα τις ημέρες πριν από κρίσιμους αγώνες.

«Το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός είναι η ποδοσφαιρική ιστορία της Αθήνας» αναφέρει ο Φεντερίκο Μακέντα, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο ως γηπεδούχος προσθέτει πως «είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις τη βοήθεια του κόσμου σε αυτούς τους αγώνες». 

Μέσα από σπάνιες εικόνες του παρελθόντος και προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ντέρμπι της πρωτεύουσας, ο ΟΠΑΠ σας βάζει στο κλίμα του αγώνα. Με το Πάμε Στοίχημα στις φανέλες τους η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν την Κυριακή στις 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης