Ανατροπή στην υπόθεση της ΑΕΚ: Εισήγηση Ανδρέου για την πλήρη απαλλαγή Μελισσανίδη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 19:52
Ανατροπή στην υπόθεση της ΑΕΚ:  Εισήγηση Ανδρέου για την πλήρη απαλλαγή Μελισσανίδη

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης που αφορούσε αθέμιτες παρεμβάσεις στις εκλογές διαφόρων ΕΠΣ, με τον ερευνητή της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ, Ανδρέα Αθανασίου να προτείνει την απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη για οποιαδήποτε εμπλοκή του σε σχέση με παρεμβάσεις σε εκλογική διαδικασία.

Και μπορεί η εισήγηση για ηθική αυτουργία του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ να ήταν απαλλαχτική, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και για τους άλλους κατηγορούμενους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασίου πρότεινε πενταετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και πενταετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τον Γιάννη Παπαδόπουλο, συνεργάτη του Μελισσανίδη.

Η ίδια ποινή προτάθηκε και για τον Νίκο Αυλωνίτη, πρόεδρο Ένωσης ποδοσφαίρου σάλας.

Οι συγκεκριμένες ποινές που συνοδεύονται και από πρόστιμο 10.000 ευρώ, αφορά στην εμπλοκή τους στις εκλογές της Ενωσης ποδοσφαίρου σάλας, και των Καρδίτσας και Φθιώτιδας.

Ελαφρύτερες ποινές (1 χρόνος) προτάθηκαν για τους Άγγελο Δανιήλ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας) και Κώστα Ντάσιο (αναπληρωτής ταμίας ΕΣΠ Αχαΐας).

Όσον αφορά την σύνδεση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Γ. Παπαδόπουλο, προτάθηκε επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ, ποινή που απέχει παρασάγγας από την αρχική πρόταση για ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 21:10