Η ΑΕΚ επιθυμεί να διατηρήσει τον Νορντίν Άμραμπατ στο δυναμικό της και τη νέα σεζόν, ωστόσο ο έμπειρος εξτρέμ με δηλώσεις του εξέφρασε την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Μάλιστα ο 36χρονος Μαροκινός άσος αποκάλυψε ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με δύο ομάδες της Eredivisie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο.

Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω», ανέφερε στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ziggo Sport» ο Άμραμπατ.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε από την Αλ Νασρ τον Γενάρη για να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία και την απόφασή του να παραμείνει στην ΑΕΚ: «Θα προτιμούσα να γυρίσω στην Ολλανδία. Τον Ιανουάριο για παράδειγμα είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αλ Νασρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκανα επαφή μαζί μου γιατί έψαχναν να υποστηρίξουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μίλησαν μαζί μου. Ήθελαν να με αποκτήσουν, αλλά η ΑΕΚ μου είπε ότι είχε ως στόχο το νταμπλ και πραγματικά με χρειαζόταν. Θα μπορούσα να είχα παίξει στην ομάδα μαζί με τον Ρονάλντο, αλλά δεν μου το επέτρεψαν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης