ΑΕΚ: Τραγελαφικές καταστάσεις στην εκδίκαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας καταγγέλλουν οι «κιτρινόμαυροι»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021, 17:45
ΑΕΚ: Τραγελαφικές καταστάσεις στην εκδίκαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας καταγγέλλουν οι «κιτρινόμαυροι»

Τραγελαφικές καταστάσεις καταγγέλλει η ΠΑΕ ΑΕΚ ότι διαδραματίστηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η υπόθεση αφορά τη δίκη της ΠΑΕ και των Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλου, Άγγελου Δανιήλ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ), Κώστα Ντάσιου (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας) και Νίκου Αυλωνίτη (πρόεδρος ΕΠΣ Σάλας), που εγκαλούνται για αθέμιτες ενέργειες σε εκλογικές διαδικασίες προηγούμενων ετών σε Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους», λοιπόν, κατά τη χθεσινή ημέρα, την ώρα που ξεκινούσε η κατάθεση του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Παλάσκα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μικρόφωνο και ξαφνικά εμφανίστηκε στην οθόνη να τον βοηθάει για να καταθέσει κάποιος άλλος. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους στην ΕΠΟ αναγνώρισαν ότι αυτός ήταν ο μάρτυρας κατηγορίας που θα κατέθετε σήμερα, ο Κωνσταντίνος Νούσιος, κάτι που απαγορεύεται, καθώς δεν μπορεί να είναι παρών μάρτυρας στην κατάθεση άλλου μάρτυρα.

Η συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Μελισσανίδη, Έλλη Ρίζου, διέκοψε τη διαδικασία για να αναφέρει ότι πίσω από τον Παλάσκα ήταν ο Νούσιος. Η πρόεδρος τον ρώτησε αν αυτό ισχύει γιατί δεν επιτρέπεται και ο Παλάσκας απάντησε «είμαι μόνος μου στο σπίτι μου εγώ και η γυναίκα μου» και συνέχισε την κατάθεσή του.

Σήμερα η πρόεδρος, με τυπωμένο το «επίμαχο» στιγμιότυπο, ρώτησε τον Νούσιο αν είναι αυτός που εμφανίστηκε στην οθόνη και απάντησε αρνητικά. Τυπωμένη φωτογραφία είχε και η υπεράσπιση και την επέδειξε στο δικαστήριο, με τον Νούσιο να φορά το ίδιο πουκάμισο σε χθεσινή εκδήλωση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Μετά από αυτά, η Έλλη Ρίζου διέκοψε εκ νέου τη διαδικασία υποστηρίζοντας ότι ο κ. Νούσιος «... υποπίπτει σε ψευδορκία και υποτιμά και τη νοημοσύνη μας και τις αισθήσεις μας» και αποχώρησε από τη διαδικασία, λέγοντας ότι «εγώ δεν μετέχω στην εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα». Την κα Ρίζου ακολούθησαν οι άλλοι συνήγοροι υπεράσπισης, Αλέξης Αλεξίου, Χάρης Γρηγορίου και Κίμωνας Ευαγγελάτος.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021, 17:48