Χ.Π

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα για το περιβόητο πανό που ανέβασαν την Τετάρτη μέλη της «Original 21» μέσα στην «Αγια-Σοφιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το πανό είχε αποδέκτη τον Δημήτρη Μελισσανίδη και, μέσω αυτού, οι συγκεκριμένοι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου διαμαρτύρονταν –με άκομψο τρόπο- για τα λάθη που έχουν γίνει στον σχεδιασμό της ομάδας.

Σύμφωνοι, η φετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων» δεν ήταν η αναμενόμενη και ως εκ τούτου οι φίλαθλοι της «Ένωσης» έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται.

Το να αναφέρουν όμως ότι ο Μελισσανίδης «μικραίνει» την ΑΕΚ και αυτό το πανό να σηκώνεται μέσα στο υπό κατασκευή γήπεδο του συλλόγου, το οποίο θα πάρει «σάρκα και στα οστά» αποκλειστικά και μόνο από την επιμονή και τους χειρισμούς του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, αυτό αγγίζει τα όρια της αχαριστίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες ώρες ακούγονται φήμες που κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, μετά από αυτό το περιστατικό. Και η αλήθεια είναι ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όντως, ο Μελισσανίδης είναι αρκετά δυσαρεστημένος με τον τρόπο και τον τόπο που διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.

Της ΑΕΚ, την οποία ανέλαβε από τη Γ’ Εθνική και επί ημερών του όχι μόνο επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά κατέκτησε εκ νέου πρωτάθλημα (σεζόν 2017-18) και έπαιξε και πάλι στο Champions League.

Πάντως, όσον αφορά στις σκέψεις που φέρεται να κάνει για αποχώρηση από την ΑΕΚ, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα ανέφεραν ότι «πιο πιθανό είναι να αποχωρήσουν από την ομάδα αυτοί που ανέβασαν αυτό το πανό, παρά ο Μελισσανίδης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης