Η ΑΕΚ κατάφερε την Κυριακή να επιστρέψει στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα στη Ριζούπολη στα αποδυτήρια της Ένωσης επικρατούσε προβληματισμός.

Ο λόγος που συνέβη αυτό δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο «δικέφαλος» λίγο έλειψε να… αυτοκτονήσει απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί από εκεί που φαινόταν ότι θα πάρει μία εύκολη νίκη επί της «ελαφράς ταξιαρχίας» εντέλει επικράτησε με το αγχωτικό 4-3, «φλερτάροντας» έντονα με μία απίστευτη γκέλα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Ριζούπολη ο Μάσιμο Καρέρα ήταν έξαλλος με την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του και για αυτόν τον λόγο τα… έψαλε στους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Ο Ιταλός τεχνικός σε ακόμα ένα ματς διέκρινε έλλειψη συγκέντρωσης και χαλαρότητα που οδηγεί σε αδιανόητα λάθη, εξαιτίας των οποίων η ομάδα του λίγο έλειψε να χάσει βαθμούς σε ένα δικό της ματς που έδειχνε να είχε καθαρίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία από τις φάσεις που εξόργισαν τον τεχνικό της ΑΕΚ ήταν αυτή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Παουλίνιο έκανε χέρι.

Παρά το γεγονός ότι εντέλει δεν καταλογίστηκε το πέναλτι, καθώς ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, αυτή ήταν μία από τις πολλές φάσεις, για τις οποίες είχε σοβαρά παράπονα ο Ιταλός από τους ποδοσφαιριστές του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης