Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, η οποία πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, μετά το αιφνιδιαστικό διαζύγιο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Όπως αναφέρει το sport-fm ήδη έχουν γίνει οι διερευνητικές επαφές, με τα πρώτα ονόματα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ να είναι αυτά των Αργύρη Γιαννικη και Γιώργου Δώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιαννίκης είχε έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ και το καλοκαίρι και αποτελεί έναν προπονητή που μέσα σε μια χρονιά έφτιαξε το όνομά του στην Ελλάδα, έχοντας ως παρακαταθήκη την περσινή σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, είναι αυτός που αυτή τη στιγμή δείχνει ένα κλικ πιο μπροστά από κάθε άλλον.

Ακολουθεί ο Γιώργος Δώνης, που έχει περάσει εκ νέου από την ΑΕΚ. O 51χρονος τεχνικός κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά το πέρασμά του από την Αλ Γουάχντα της Σαουδικής Αραβίας και περιμένει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Φυσικά, οι δύο παραπάνω δεν είναι οι μοναδικοί που εξετάζονται. Είναι δύο επιλογές που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και θεωρούνταν προσιτές, ωστόσο στη λίστα των ανθρώπων της Ένωσης σταδιακά θα αρχίσουν να μπαίνουν και άλλες περιπτώσεις, ενώ δεν θεωρείται απίθανο να εξεταστούν και προπονητές από το εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης