Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Νταμιάν Λε Ταλέκ για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Ο Γάλλος μέσος έχει ξεκινήσει τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων, όμως κάποιες από αυτές είναι προγραμματισμένες αργά κι αυτό σημαίνει ότι θα καθυστερήσουν οι διαδικασίες. Μετά την ολοκλήρωσή τους θα μεταβεί στα γραφεία της ΑΕΚ για να υπογράφει συμβόλαιο διετούς συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαπραγμάτευση για τη (νέα) επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση 1.700.000 στη Λας Πάλμας, ο Αργεντινός θέλει να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα, συνεπώς αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το «μέτωπο».

* Κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» της ΑΕΚ στην Αθήνα, την προσεχή Πέμπτη (15/7). Το φιλικό θα διεξαχθεί στις 21:30 στο ΟΑΚΑ και η παρουσία του κόσμου θα εξαρτηθεί από την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ. Μέχρι στιγμής σίγουρη θέση έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας, αφού έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό.

* Στη Βοσνία βρίσκεται ο αναλυτής του προπονητικού επιτελείου της ΑΕΚ, Νεμάνια Μίλιντσιτς, προκειμένου να παρακολουθήσει τη βραδινή αναμέτρηση Βελέζ-Κόλερεϊν για το Conference League, ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλος της ΑΕΚ στον Β΄ προκριματικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης