Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τη διαρροή που θέλει το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας να έχει εισηγηθεί τον ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και αφαίρεση 10 βαθμών από την «Ένωση» σχετικά με την καταγγελία για φερόμενη εμπλοκή των «κιτρινόμαυρων» στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Από την «Ένωση» έκαναν λόγο για «στημένη διαδικασία», ενώ υπογράμμιζαν πως δεν πρόκειται καν για παραπομπή της ΠΑΕ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά μόνο για μια εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει αν θα γίνει ή όχι παραπομπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα από τον «δικέφαλο» τόνιζαν ότι «στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανείς!

»Η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί στον ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία, αλλά θα βγει στην αντεπίθεση και θα καταγγείλει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην ελληνική δικαιοσύνη».

Επιπλέον θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ΑΕΚ έλεγαν ότι «η όλη έρευνα περιέχει παντελώς κατασκευασμένες ιστορίες χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Πρόκειται για εντελώς αστεία υπόθεση που δεν μας προκαλεί την παραμικρή ανησυχία και θα την αντιμετωπίσουμε περνώντας στην αντεπίθεση και στρεφόμενοι εναντίον όλων όσων επιχείρησαν, εκτελώντας εντολές, να σπιλώσουν την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό το -10 για την ΑΕΚ δεν προβλέπεται πουθενά, όπως και το συγκεκριμένο αδίκημα από τον Κώδικα Δεοντολογίας (που μιλάει για δωροδοκία και αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα), ενώ είναι παντελώς αστήρικτη και δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ η εμπλοκή Μελισσανίδη στην κατηγορία της ηθικής αυτουργίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης