Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρέθηκε την Πέμπτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με την παρουσία του στα Σπάτα να συνδέεται με τις μέτριες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα στα πλέι οφ της Football League.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ενωσης» παρακολούθησε μέρος της απογευματινής προπόνησης και εν συνεχεία είχε συνομιλια και με τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για το αγωνιστικό πρόσωπο που βγάζει η ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα. Παράλληλα τους ζήτησε να συνέλθουν όσο είναι καιρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στα πλέι οφ παρουσιαζόμαστε σαν τσίρκο. Δεν είναι αυτή εικόνα ομάδας. Σ” αυτά τα ματς αυτό που βλέπω είναι ότι μέσα στο γήπεδο μπαίνουν μέσα μόνο οι φανέλες. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός. Για να μη διώξω κανέναν από τώρα, το καλοκαίρι θα μιλήσουμε με όλους. Συνέλθετε όσο είναι νωρίς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ελντερ Μπαρμπόσα έχει αιμάτωμα στο τετρακέφαλο και δεν συμμετείχε στην προπόνηση.

Αντίθετα ο Μιγκέλ Κορδέρο έβγαλε μετά από καιρό όλο το πρόγραμμα και πιθανότατα να είναι στη διάθεση του Δέλλα, για το προσεχες ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ (20/6, 19:00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης