Ολοκλήρωσε τις εργομετρικές εξετάσεις ο Όγκνιεν Βράνιες και εντός ολίγου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ΑΕΚ. Η ΠΑΕ ανέβασε βίντεο στα Social Media με τον Βόσνιο να περνάει τα τεστ, ενώ δηλώνει πανέτοιμος να αγωνιστεί άμεσα, ακόμα και την Πέμπτη εναντίον των συμπατριωτών του της Βελέζ.

Οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές και ο παίκτης θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για τις υπογραφές και την ανακοίνωση της νέας τριετούς συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» της Ισπανίας έκανε ο Σέρχιο Αραούχο που αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ένωση.

«Τώρα είμαι στην ΑΕΚ και πρόκειται να τα… σπάσω. Θα προσπαθήσω να έχω μια καλή σεζόν και να εμφανιστώ στο ίδιο επίπεδο που ήμουν και στη Λας Πάλμας. Δεν ξέρω γιατί στην Αθήνα μου δίνουν τόση αγάπη. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Εδώ θα τα… ξανασπάσω» τόνισε, ενώ για τη μεταγραφή του είπε: «Η πώλησή μου έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο σύλλογος με ενημέρωσε για τη μεταγραφή και δεν είχα άλλη επιλογή από το να αποδεχτώ την πρόταση. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον σύλλογο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης