Με εντατικούς ρυθμούς άρχισαν και συνεχίζονται τα έργα υπογειοποίησης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ήδη οι μπουλντόζες έχουν πιάσει δουλειά, ενώ έχουν τοποθετηθεί πινακίδες και μεταλλικές πόρτες σε όλες τις εισόδους του εργοταξίου.

Επιτρέπεται η διέλευση μόνο των οχημάτων τροφοδοσίας και των περιοίκων, όπως φαίνεται και από το στιγμιότυπο στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, η οποία καταλήγει στη «Σκεπαστή» του παλιού γηπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάθετή της, η οδός Φωκών, θα πεζοδρομηθεί και τα αυτοκίνητα θα περνούν από κάτω, είτε για να συνεχίσουν την πορεία τους, είτε για να εισέλθουν στα… ενδότερα της «Αγια-Σοφιάς» αν πρόκειται για τις αποστολές των ομάδων και για επισήμους.

Τα έργα υπογειοποίησης αναμένεται να διαρκέσουν 12 έως 14 μήνες, διάστημα στο οποίο ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους γύρω δρόμους.

«Σε φουλ ρυθμούς οι εργασίες για την υπογειοποίηση, που αποτελεί το βασικό συνοδευτικό έργο για τη λειτουργία του γηπέδου μας» αναφέρει το ένα από τα δύο ποστ που έκανε στους λογαριασμούς της στα social media η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης