Ακόμα ένα πρόβλημα εν όψει της αναμέτρησης με τον Βόλο προέκυψε για την ΑΕΚ.

Ο Αντρέ Σιμόες έχασε τη σημερινή προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει ότι τίθεται «νοκ άουτ» για το ματς της Κυριακής (30/1, 17:15) στο ΟΑΚΑ, όπως και ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που συνεχίζει να γυμνάζεται ατομικά, λόγω προβλήματος στη μέση.

Ο 28χρονος γκολκίπερ ανέβασε ρυθμούς και δεν αποκλείεται να προλάβει, ούτως ή άλλως όμως την Κυριακή αναμένεται να επιστρέψει και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο 2022 ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Απόντες είναι σίγουρα οι τρεις Ιρανοί -Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Μοχαμαντί-, που επιστρέφουν την επόμενη Τετάρτη από την πατρίδα τους, καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον πιο πρόσφατο έλεγχο ανίχνευσης της Covid-19.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η επιχείρηση εκχιονισμού του ΟΑΚΑ. Την ευθύνη του καθαρισμού την έχει η ΑΕΚ και επί τόπου βρίσκεται δικό της συνεργείο, καθώς και ο συντηρητής αγωνιστικού χώρου, που επιβλέπει τη διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καθαρισμός προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά, αλλά οι άνθρωποι της Ένωσης είναι αισιόδοξοι ότι θα έχει ολοκληρωθεί αύριο και το γήπεδο θα είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει την κυριακάτικη αναμέτρηση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης