Με μια εντυπωσιακή φωτογραφία της «Αγια-Σοφιάς» ξεκίνησε η εβδομάδα για την ΑΕΚ.

Μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα Social Media η ΠΑΕ ανέβασε πλάνο του νέου γηπέδου να στέκει επιβλητικό με το στέγαστρο ολοκληρωμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν διακρίνονται οι εκσκαφείς στην οδό Φωκών, εκεί όπου βρισκόταν η είσοδος της «Σκεπαστής» και θα μετατραπεί σε πεζόδρομο όπου θα ανεγερθεί το κτήριο με τα μουσεία της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού, το επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ και το παρεκκλήσι του Όσιου Λουκά.

Η ΑΕΚ συνόδεψε την φωτογραφία με το εξής κοινωνικό μήνυμα: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Παραμένουμε πειθαρχημένοι, τηρούμε τις οδηγίες και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και τις συστάσεις των ειδικών για την επόμενη μέρα, ώστε να βρεθούμε με ασφάλεια και πάλι όλοι μαζί»

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Παραμένουμε πειθαρχημένοι, τηρούμε τις οδηγίες και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και τις συστάσεις των ειδικών για την επόμενη μέρα, ώστε να βρεθούμε με ασφάλεια και πάλι όλοι μαζί #aekfc #ourhome #ourland #ourhistory #ourcity #agiasofia #neafiladelfia #weareback #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης