Ούτε σήμερα κατάφερε να μπει στον κανονικό ρυθμό ο Ογκνιέν Βράνιες, ο οποίος έκανε θεραπεία μαζί με τον Ούγκο Αλμέιδα. Ο Βόσνιος που έχει αιμάτωμα στους περιονιαίους μύες έχει χάσει όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας και δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αύριο θα φανεί αν είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι ενώ πανέτοιμοι είναι οι Γκάλο, Πατίτο που επιστρέφουν στην αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τα προσφυγικά σωματεία στη συγκέντρωση της Κυριακής

Με τη συμμετοχή των Προσφυγικών Σωματείων που υποστηρίζουν την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στον ιστορικό του χώρο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή η συγκέντρωση των οπαδών της Ενωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή προσφυγικών σωματείων, ενημερώνει πως θα συμμετάσχει «… ειρηνικά, για να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

«Τα προσφυγικά σωματεία χαιρετίζουν την πρωτοβουλία των οπαδών της ΑΕΚ και δηλώνουν πως την Κυριακή θα είναι μαζί με τον κόσμο της μεγαλύτερης προσφυγικής ομάδας της χώρας για τον τίμιο αγώνα που δίνει εδώ και 14 έτη. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ORIGINAL 21, πάντα ειρηνικά, για να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα όπως δεν δώσαμε μέχρι τώρα κι ας βομβαρδίζουν με ψέματα τα ΜΜΕ . Προσπαθούν η κοινή γνώμη να ασχολείται με τους δήθεν τραμπουκισμούς που διαδίδουν, από το να καταλάβει την αλήθεια και το ψέμα. Όλοι λοιπόν στις 16:00 την Κυριακή, ώστε να δώσουμε λαϊκή εντολή.

Υ.Γ Κάτω τα χέρια από τα μικρασιατικά αθλητικά σωματεία, κάτω τα χέρια από τη μνήμη, έχουμε δικαίωμα στη μνήμη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης