Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν πέντε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που έφυγαν το μεσημέρι μέσω Αττικής Οδού μετά το τέλος της προπόνησης. Μετά από τέσσερις ώρες στο δρόμο, κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να φτάσουν στο ξενοδοχείο Holliday Inn το οποίο γνωρίζουν καλά αφού εξυπηρετεί τις αποστολές της ΑΕΚ.

Όμως, την ίδια «ιδέα» είχαν εκατοντάδες εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού, οικογένειες, παιδιά, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην βρουν δωμάτια παρά τις προσπάθειες της ΠΑΕ. Μέχρι στιγμής έχουν βολευτεί σε καρέκλες και καναπέδες στο λόμπι και σε άλλους χώρους του ξενοδοχείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι τυχεροί που έφυγαν προς διαφορετικοί κατεύθυνση γλύτωσαν το «μαρτύριο». Όμως ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης και το επιτελείο του, άνθρωποι που είναι λογικό να φεύγουν τελευταίοι από τα Σπάτα, δεν πρόλαβαν και εγκλωβίστηκαν.

Ανάμεσά τους ο βοηθός του Γιαννίκη, ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης και άλλα πέντε μέλη του staff. Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ δεν είναι καν προσβάσιμο, άρα είναι αδύνατο να απεγκλωβιστούν και θα διανυκτερεύσουν εκεί σε καναπέδες και κρεβάτια μασάζ. Η διακοπή ρεύματος στα Σπάτα στις 8 το βράδυ σίγουρα δυσκολεύει τα πράγματα, με την ΠΑΕ να είναι σε συνεχή επαφή με τους εγκλωβισμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης