Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιθυμούν διακαώς να ντυθεί και πάλι στα «κιτρινόμαυρα» ο Σέρχιο Αραούχο και κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να αγοράσουν τον παίκτη από τη Λας Πάλμας.

Σύμφωνα μάλιστα με τη «Livesport», η οποία επικαλείται πηγές από την Ισπανία, η Λας Πάλμας «κατέβασε» τις οικονομικές της απαιτήσεις στα 2 εκατ. ευρώ, στη στιγμή που η «Ένωση» εμφανίζεται να κατέθεσε στους νησιώτες βελτιωμένη πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα υπάρχει θετική διάθεση για να «κλειδώσει» η συμφωνία, την στιγμή που, όπως τονίζεται, και ο παίκτης πιέζει κι αυτός από τη μεριά του τη διοίκηση των Ισπανών προκειμένου να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αυτήν τη φορά με κανονική μεταγραφή.

Διορία στον Λε Ταλέκ

Όσον αφορά στο μέτωπο του Νταμιάν Λε Ταλέκ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αυξήσει την πίεσή τους προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, στον οποίο ως γνωστόν η ελληνική ομάδα έχει κάνει πρόταση για 2+1 χρόνια με αποδοχές της τάξεως των 800.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσφορά αυτή είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο 31χρονος άσος, ωστόσο καθυστερεί να απαντήσει καθώς ελπίζει σε πρόταση από τη Ρωσία.

Η σύζυγός του είναι Ρωσίδα, ο ίδιος έχει πολιτογραφηθεί Ρώσος κι ελπίζει να παίξει μια μέρα στην εθνική ομάδα της χώρας, γι’ αυτό και δεν έχει πει το «ναι» στην ΑΕΚ.

Η «Ένωση» πιέζει την πλευρά του παίκτη, μέσω και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που τον είχε στον Ερυθρό Αστέρα. Του έχει δοθεί διορία να απαντήσει μέσα στην εβδομάδα και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το «ναι». Άλλωστε μέχρι τώρα δεν έχει βρει κάτι αξιόλογο από τη Ρωσία.

Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας

Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν, με την κίνησή τους για πρώτη μέρα να εκτιμάται ως άκρως ικανοποιητική από την ΠΑΕ.

«Με εξαιρετικούς ρυθμούς, απόλυτη τάξη και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ξεκίνησε στις δέκα το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22, αλλά και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των φιλάθλων μας στις εξέδρες του ΟΑΚΑ», ανέφερε σε σχετικό της ποστάρισμα στα social media η «Ένωση».

Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διευκρινίζεται ότι όποιος έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και έχει προγραμματισμένη τη δεύτερη σε μεταγενέστερο χρόνο μπορεί κανονικά να αγοράσει το διαρκείας του ή να ανανεώσει τη θέση του (αφού ακόμα είμαστε σε περίοδο ανανεώσεων) με τη μόνη διαφορά ότι η κάρτα διαρκείας θα του παραδίδεται προς χρήση μετά την πραγματοποίηση και της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Όσο για την ηλεκτρονική πώληση, είναι έτοιμη να ξεκινήσει και, όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, «το μόνο που απομένει είναι η Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα ρυθμίζει με κάθε λεπτομέρεια τη σχετική διαδικασία και κυρίως την ηλεκτρονική πιστοποίηση του εμβολιασμού του κάθε πολίτη με τη διασταύρωση των απαραίτητων στοιχείων μέσω του app που θα δημιουργηθεί.

Μόλις θα δημοσιοποιηθούν οι κανόνες τότε άμεσα η ΑΕΚ θα δώσει τη δυνατότητα αγορά κάρτας και μέσω της ιστοσελίδας της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης